Specialisten

De dames van Du Buf staan hun mannetje

De makelaarsbranche is van oudsher een mannenwereld. En hoewel dat langzaam aan het veranderen is, is toch zeker driekwart van de huidige makelaars nog steeds een man.

Bij Du Buf Makelaardij in Oostvoorne vind je echter geen snelle jongens, maar drie deskundige vrouwen die hun mannetje staan. Makelaar Esther Rietdijk richtte het makelaarskantoor in 2004 op en vormt samen met assistent-makelaar Daniëlle en commercieel medewerker binnendienst Diane een ijzersterk team. “Wij zijn erg goed op elkaar ingespeeld en je kunt bij ieder van ons je vraag kwijt. Aan de opmerking ‘Nee dan moet u bij die en die zijn en die is er nu even niet’ heb ik een enorme hekel”, aldus Esther.

Compleet verkooppakket

Kwaliteit, service, eerlijkheid en een menselijk, persoonlijk contact, daar staat dit kantoor volgens haar klanten voor. Als je Du Buf makelaardij inschakelt bij de verkoop van je huis, dan krijg je een compleet pakket aan dienstverlening met een vrouwelijke touch. “Onze slogan is: Thuis in uw huis”, zegt Esther. “Een huis dat je verkoopt, is jarenlang je thuis geweest. De verkoop kan dan ook gepaard gaan met de nodige emoties en daar moet je als makelaar oog voor hebben en zorgvuldig mee omgaan”.

Gratis verkoopstyling

Voor een snelle verkoop van een woning is de presentatie erg belangrijk en daar wordt dan ook veel tijd aan besteed bij Du Buf Makelaardij. Door een unieke en exclusieve samenwerking met Daans Interieuradvies krijg je als klant een dag gratis verkoopstyling inclusief fotografie. De verkoopstyliste weet precies wat weggelaten of juist toegevoegd moet worden op het gebied van kleur, verlichting en inrichting en zorgt er op die manier voor dat je huis zo optimaal mogelijk in beeld wordt gebracht. Zo trek je zeker de aandacht van toekomstige bewoners. Je huis wordt op Facebook, Funda en op de site van Du Buf gepresenteerd, inclusief een hoogtefoto en indien gewenst, een filmpje.

In de klantbeoordeling op Funda, die maar liefst een 9,3 bedraagt, noemen klanten de perfecte en professionele presentatie en fotografie als één van de redenen waardoor hun huis snel verkocht is.

Net dat stapje meer

Dat ze bij Du Buf net dat stapje meer zetten, blijkt wel uit het feit dat je zelfs het Te Koop-bord niet eigenhandig hoeft te plaatsen. Daarvoor komt Koos ‘de bordenman’ langs met zijn auto en ladder. Zodra je huis verkocht is, wordt de Verkocht-sticker aangebracht. Kortom: je wordt tot en met het kleinste detail ontzorgd.

Verkoopprijs en onderhandelingen

Omdat Esther ook erkend taxateur is, kan ze goed inschatten wat een reële verkoopprijs is voor je huis. Belangrijk, want als je te hoog zit schrik je potentiële kopers af en zit je te laag, dan blijft er geen onderhandelingsruimte over. Die onderhandelingen doet Esther stevig, maar netjes. “Met mij aan de ene kant staan er in ieder geval niet twee haantjes tegenover elkaar. Een vrouw geeft een andere sfeer aan de onderhandelingen, maar ik ga net zo goed voor het beste resultaat. ”

Energielabel

Als je je huis gaat verkopen, ben je verplicht om een energielabel aan te vragen. Doe je dat niet, dan kun je een boete krijgen. Het aanvragen van dat label kost een paar tientjes én de nodige tijd. Esther is gekwalificeerd om je bij de aanvraag van een energielabel te begeleiden. Ze kan je onder andere helpen met de bewijsstukken die aangeleverd moeten worden. Ook dat is een gratis stukje extra service.

Meer weten?

Bel of mail gerust voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Esther komt graag bij je langs om je verkoopwensen te bespreken.

Du Buf makelaardij
Voorweg 31A, 3233 SJ Oostvoorne
Tel. 0181-483302
info@dubufmakelaardij.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.