Nieuwland Oost

Brielle - Brielle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 116m2
Inhoud
376 - 430m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nieuwland-Oost krijgt steeds meer vorm. De mooie nieuwbouwwoningen geven de wijk vorm en de bewoners kleuren het geheel met sfeer en levendigheid. Heeft u interesse om in deze jonge nieuwbouwwijk te wonen op fietsafstand van het Brielse centrum? Dan hebben wij goed nieuws.

Binnenkort starten we met de verkoop van 18 nieuwe eengezinswoningen. De 10 woningen van het type Tjotter liggen aan de Landvoogdes en de 8 woningen van het type Stadhouder treft u straks aan de gelijknamige straat. Beide woningtypes hebben hun kopers veel te bieden. Type Tjotter heeft een tuin op het oosten, is een slagje groter en heeft 3 slaapkamers. Type Stadhouder ligt prachtig aan een waterpartij, waarvandaan u uitkijkt op het water. Welk type u ook kiest, u heeft altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse uitbreidingsopties en indelingsvoorstellen, zoals een uitbouw, een andere indeling en een dakkapel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwland Oost
Koopwoningen
18 (waarvan 18 beschikbaar)
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Brielle.

Aanmelden